OTP Bank

Hitelgarancia Program kis-és középvállalkozások számára (92/2013. sürgősségi kormányrendelet)

A Hitelgarancia Program keretében 5 000 000 lej értékig igényelhet hitelt az előre nem látott költségek fedezésére.

bővebben
OTP Bank

Beruházási hitel

Az OTP Bank támogatja kezdeményezéseit és amennyiben beruházni szeretne, a beruházás nettó összköltségének 85%-áig kiegészíti saját hozzájárulását.

bővebben
OTP Bank

OTP Smart Start csomag

Induláskor vállalkozásának lendületre van szüksége. Az OTP Bank Önnek fejlesztette ki az OTP Smart Start csomagot, olyan ügyfelek számára, akik legfeljebb 2 hónapja nyitottak folyószámlát és start-up vállalkozásuk vagy mikrovállalkozásuk éves forgalma nem haladja meg a 100 000 EUR-t. 

bővebben
OTP Bank

Smart Business csomag

Az OTP Bank Smart Business csomagjának széleskörű minőségi szolgáltatáskínálata könnyen igazodik az Ön vállalkozásához.

bővebben
OTP Bank

APIA SAPS-támogatás előfinanszírozási hitel

Az APIA SAPS-támogatás előfinanszírozási hitel az egységes területalapú támogatási rendszer (SAPS) azon kedvezményezettjeinek szól, akiknek a Mezőgazdasági Intervenciós és Kifizetési Ügynökségtől (APIA) járó támogatás folyósításáig forgótőke-finanszírozásra van szükségük folyó tevékenységük ellátásához. 

bővebben
OTP Bank

Európai uniós pénzügyi támogatásban részesülő projektek számára nyújtott hitelek

Pénzügyi támogatásra van szüksége, hogy vissza nem térítendő európai uniós pénzügyi forrásokat igénybe tudjon venni? Az OTP Bank rendkívül rugalmas finanszírozási megoldásokat kínál, hogy projektjét sikeresen megvalósíthassa.

bővebben

OTPdirekt
SmartBank

A bank oda megy, ahol Ön tartózkodik és állandóan nyitva van. Az alkalmazás ingyen letölthető az Android és az iOS áruházakból, más operációs rendszerrel működő telefonok esetében pedig elérhető, közvetlenül a keresőből, az otpdirekt.ro oldalon.

bővebben
Töltse le a
SmartBank alkalmazást
Hírek OTP Bank

Az OTP Bank különleges ajánlata a Munkavállalói számlacsomagra

Az OTP Bank Romania újabb promóciót hirdet: akár 500 lej* bónusz a Munkavállalói Számlacsomag igénylésekor és 50 százalék kedvezmény a számlacsomag havi díjából havi minimum 200 lej értékű, kártyával történő vásárlás esetében. Sőt mi több, az első 6 hónapban az ügyfelek 10 százalék** kedvezményben is részesülnek a bankkártyával kiegyenlített közüzemi számlák értékéből.

bővebben

Az OTP Bank elindította a MyMentor szolgáltatást a személyes költségek és jövedelmek hatékony tervezésére

Bukarest, 2015. március 11. Az OTP Bank Romania a személyes költségek és jövedelmek hatékony tervezését támogatja a MyMentor eszözzel, amely az OTPdirekt internetbanki felületén, valamint az OTPdirekt – SmartBank mobil alkalmazásban egyaránt elérhető.

bővebben

Az OTP Bank Romania nyilvánosságra hozta a 2014. évi pénzügyi eredményeit

Bukarest, 2015. március 8. - A Budapesten benyújtott jelentés értelmében az OTP Bank Romania konszolidált adózott eredménye elérte a 11 millió lejt, míg a működési eredmény éves szinten 33%-kal javult és elérte a 141,2 millió lejt.

bővebben

Új promóciós kampány személyi hitelekre az OTP Banktól értékes nyereményekkel

Bukarest, 2015. március 5. – Az OTP Bank új promóciós kapmányt indít a lej alapú személyi hitelekre, változó kamattal már 9,40%-tól* (THM 9,82%).

bővebben

Fiók és ATM kereső