OTP Bank

Program de garantare a creditelor pentru IMM O.U.G. 92/2013

Programul de garantare a creditelor pune la dispoziția clienților o linie de credit de până la 5.000.000 lei, care asigură obținerea automată a resurselor pentru plăți neașteptate.

vreau detalii
OTP Bank

Credit pentru investiții

OTP Bank vă sprijină inițiativele și, în cazul în care doriți să investiți în afacerea dumneavoastră, vă completează sursele proprii cu până la 85% din costul total al investiției, fără TVA.

vreau detalii
OTP Bank

Pachet OTP Smart Start

La început, afacerea dumneavoastră are nevoie de un impuls pentru a se dezvolta! OTP Bank vă oferă pachetul OTP Smart Start, adresat clienților care au deschis un cont curent de maximum 2 luni și  care dețin un Start-up sau o microîntreprindere cu cifra de afaceri de până la 100.000 EUR.

vreau detalii
OTP Bank

Pachet Smart Business

Pachetul Smart Business de la OTP Bank vă oferă o gama largă de servicii de calitate, ușor de personalizat pentru afacerea dumneavoastră.

vreau detalii
OTP Bank

Credit pentru prefinanțarea subvențiilor APIA SAPS

Creditul pentru prefinanțarea subvențiilor APIA SAPS se adresează beneficiarilor Schemei de plată unică pe suprafață (SAPS) care utilizează terenul agricol și au nevoie de finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente până la încasarea subvenției de la APIA.

vreau detalii
OTP Bank

Credit pentru proiecte finanțate din fonduri europene

Aveți nevoie de susținere pentru a accesa fonduri europene nerambursabile? OTP Bank vă pune la dispoziție solutii de finanțare extrem de flexibile pentru implementarea cu succes a proiectului dumneavoastră.

vreau detalii

OTPdirekt
SmartBank

Banca vine oriunde ești tu și este mereu deschisă. Aplicația OTPdirekt SmartBank este gratuită pentru terminalele cu sistem de operare Android sau iOS. Dacă ai un telefon care folosește un alt sistem de operare poți accesa direct din browser adresa otpdirekt.ro și ai aceleași funcții și facilități.

vreau detalii
Download aplicație
SmartBank
Știri OTP Bank

OTP Bank România finalizează procesul de integrare a Millennium Bank România

OTP Bank România anunță că fuziunea legală și procesul de integrare a Millennium Bank România vor fi finalizate în data de 2 noiembrie 2015.

vreau detalii

OTP Bank lansează o nouă ofertă promoțională pentru clienții din domeniul agricol, cu ocazia tȃrgului Indagra

  • 3 luni de abonament gratuit pentru toţi clienţii care activează în domeniul agricol şi care solicită orice pachet de produse şi servicii bancare;
  • ZERO comision de acordare pentru creditele cu destinaţie AGRI;
  • Consiliere gratuită din partea specialiştilor OTP Bank de la standul băncii din cadrul Indagra, în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie.
vreau detalii

OTP Bank lansează o nouă ofertă specială la pachetul pentru salariaţi

  • Bonus de până la 500 lei*, la deschiderea pachetului pentru salariaţi
  • 50% reducere la abonamentul lunar al pachetului, pentru cumpărături cu cardul de cel puțin 200 RON pe lună
  • 10% reducere** la plata cu cardul a facturilor de utilități, în primele 6 luni de la contractarea pachetului
  • ZERO comision de administrare a contului curent; ZERO comision de activare și menținere a serviciului OTPdirekt – Internet Banking; ZERO comision de emitere și administrare pentru cardul de debit inclus în pachet;
  • Descoperit de cont cu dobândă specială
vreau detalii

700 de elevi au beneficiat de cursuri gratuite de educație financiară prin intermediul Fundației Dreptul la Educație

  • OTP Bank România susține și promovează o atitudine financiară responsabilă
  • 700 de tineri din 20 licee au participat, pe parcursul anului școlar 2014-2015, la cursurile de educație financiară susținute de OTP Bank, prin intermediul Fundației Dreptul la Educație
vreau detalii

Sucursale & ATM-uri