OTP Bank

Program de garantare a creditelor pentru IMM O.U.G. 92/2013

Programul de garantare a creditelor pune la dispoziția clienților o linie de credit de până la 5.000.000 lei, care asigură obținerea automată a resurselor pentru plăți neașteptate.

vreau detalii
OTP Bank

Credit pentru investiții

OTP Bank vă sprijină inițiativele și, în cazul în care doriți să investiți în afacerea dumneavoastră, vă completează sursele proprii cu până la 85% din costul total al investiției, fără TVA.

vreau detalii
OTP Bank

Pachet OTP Smart Start

La început, afacerea dumneavoastră are nevoie de un impuls pentru a se dezvolta! OTP Bank vă oferă pachetul OTP Smart Start, adresat clienților care au deschis un cont curent de maximum 2 luni și  care dețin un Start-up sau o microîntreprindere cu cifra de afaceri de până la 100.000 EUR.

vreau detalii
OTP Bank

Pachet Smart Business

Pachetul Smart Business de la OTP Bank vă oferă o gama largă de servicii de calitate, ușor de personalizat pentru afacerea dumneavoastră.

vreau detalii
OTP Bank

Credit pentru prefinanțarea subvențiilor APIA SAPS

Creditul pentru prefinanțarea subvențiilor APIA SAPS se adresează beneficiarilor Schemei de plată unică pe suprafață (SAPS) care utilizează terenul agricol și au nevoie de finanțarea capitalului de lucru pentru desfășurarea activităților curente până la încasarea subvenției de la APIA.

vreau detalii
OTP Bank

Credit pentru proiecte finanțate din fonduri europene

Aveți nevoie de susținere pentru a accesa fonduri europene nerambursabile? OTP Bank vă pune la dispoziție solutii de finanțare extrem de flexibile pentru implementarea cu succes a proiectului dumneavoastră.

vreau detalii

OTPdirekt
SmartBank

Banca vine oriunde ești tu și este mereu deschisă. Aplicația OTPdirekt SmartBank este gratuită pentru terminalele cu sistem de operare Android sau iOS. Dacă ai un telefon care folosește un alt sistem de operare poți accesa direct din browser adresa otpdirekt.ro și ai aceleași funcții și facilități.

vreau detalii
Download aplicație
SmartBank
Știri OTP Bank

OTP Bank lansează o ofertă specială la pachetul pentru salariaţi

OTP Bank România anunță lansarea unei noi oferte promoţionale: bonus de până la 500 lei* la achiziția unui pachet de salariat și 50% reducere la abonamentul lunar al pachetului, pentru cumpărături de cel puțin 200 RON pe lună cu cardul. În plus, clienții beneficiază și de 10% reducere** la plata cu cardul a facturilor de utilități, în primele 6 luni de la achiziția pachetului.

vreau detalii

OTP Bank a lansat MyMentor, un instrument de planificare eficientă a cheltuielilor și a veniturilor personale

București, 11 martie, 2015. OTP Bank Romȃnia susține planificarea eficientă a cheltuielilor și a veniturilor personale prin noul instrument MyMentor, accesibil atȃt din platforma OTPdirekt - Internet Banking, cȃt și din aplicația de mobile banking, OTPdirekt – SmartBank.

vreau detalii

OTP Bank Romȃnia anunţă rezultatele financiare pe 2014

Bucureşti, 8 martie 2015 - Conform raportului publicat în Budapesta, OTP Bank Romȃnia a înregistrat un profit ajustat după impozitare de 11 milioane RON, în timp ce profitul operaţional a crescut cu 33% față de anul precedent, ajungând la valoarea de 141,2 milioane RON.

vreau detalii

OTP Bank lansează o nouă campanie promoţională cu premii la creditele de nevoi personale

Bucureşti, 5 martie 2015 – OTP Bank lansează o nouă campanie promoțională la creditele de nevoi personale în lei, cu o dobândă variabilă de la numai 9.40%* (DAE 9.82%).

vreau detalii

Sucursale & ATM-uri